Näin kuvittelen tulevaisuuden

Kun on terävä pää, voi vetää ulos kaikki roskat, tutkiskella niitä hyppysissään, venytellä, käännellä, levittää nurmikolle tarkempaa tutkimusta varten. Häiriö levitetään nurmikolle. Olen korppi, jolla sata terävää nokkaa. Nokin häiriöön reikiä. Ei ole jäljellä muuta kuin reikiä. Häviää ilmaan, sitä ei ole. Näin kuvittelen tulevaisuuden.

Astelen polleana puistotiellä, kuljen kuin oikeat ihmiset. Illan tuoksu sieraimissa, jotka ovat minun, ja täydellisellä tavalla pyöreät, ovaalit, kuten oikean ihmisen sieraimet, siitä tiedän. Katsokaas vaan, pysähdyn kohta jäätelölle, ryystän kiduksiin lempeää vaniljaa, osaan itsenäisesti itseäni auttaa, huiskutan lähentyvälle seurueelle. Ihmiset kummastelevat, antaa vaan. Tänäänkin on maailman onnellisin päivä.

Päässäni on satujen viiva, suora tie, tai mutkia, olemassaolevaan tulevaisuuteen, jossa paistaa, siintää, autuas valo. Kelailen viivaa edestakaisin, asettelen sille erilaisia sanoja, mutta hyvään järjestykseen, ne pomppivat askeleessani joka on maailman kevyt. Kevät! Olen tullut pimeästä valoon, nauran lätäkölle, hiustöyhdölle väärässä paikassa, ei ole väärää paikkaa minulle, kuulun elämään nyt.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: