Kesällä aivot paistuvat

otan kiinni taivaasta, taivas on vapaa järjestä, kaavioista, on aukko siinä kohdassa jossa päivän aikana rullaa lomake lomakkeelta toiselle, ihminen ihmisen jälkeen, haluan pudota kaiken järjellisen olemisen tuolle puolen, reunalta valua pimeään toiseen, mustalta valkoiseen, jossa rajani eivät piirry niin kuin ne tarkasti piirtyvät tänään, jolloin hahmoni seisoo, päivystää ihmisille majakkana, ja jokainen näkee ja minuun takertuu. ja joskus haluaisin vain hävitä, olla rajaton, häilyä ilman yllä, välitiloissa, taivaan kanteen ripustautua hetkeksi, miettiä päättämättä seuraavaa liikettäni.

__________________

sulaudun kilveksi taivaan kanteen, universumissani vain minulla on sanoja, vain minä voin nimetä tämän ja tämän omakseni. minä olen ääretön, miksi väheksyisin itseäni. lähetän viestejä, yskäisyjä muihin suuntiin, katsoakseni onko pimeydessä muita. mutta koska ei ole takeita, on parasta, ystävystyä itsensä kanssa, tehdä loputon rauha.

__________________

nykyään en kirjoita paljon, minusta tuntuu siltä, että pitää mennä kaupunkeihin yksin, jotta ’kuulisin omat ajatukseni’, sanon ihmisille jotka vaikuttuvat minusta kuin minä heistä, niin kuin tekoni olisi hylkäys, vaikka kuitenkin: en kirjoita nykyään niin paljon, koska olen elämään sulautunut, sanani eivät ole asettumisia ulkopuolelle, ne ovat äkkinäisiä, suoria läimäytyksiä noihin muihin ihmisiin, ilman paperia välissä, koskevat eniten, liikuttelevat toisia elämässä suuntiin enemmän kuin mikään kirjoittamani, ei jää musteesta muisto kuin sydämiin tummuvina, leviävinä läiskinä. nyt olen huomannut, on opeteltava olemaan toisille hyvä, nyt kun olen toisia löytänyt. viis minun monitavuisista, monimutkaisista paperiarkeistani, kun opettelen olemaan hyvä unohdan ne tyystin. nykyään en kirjoita niin paljon, olkoon niin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: