Kuka/mitä/häh?

Kas vain, sinä se oot! Olet täällä, runot sekä muut sekalaiset ajatukset -blogissani.
Kirjoitan jonkin verran itsestäni ja ujona tyttönä valitsin taiteilijanimen. Tähtihattaraksi minua kutsui kerran uraohjaaja, joka neuvoi, ettei minun kannata väkisin tunkea itseäni laatikoihin, koska olen tähtihattara enkä siis laatikon muotoinen lainkaan. Toivon, että joku lukisi näitä ja tunnistaisi jossain sisällänsä näistä sanoista myös osan itseään. Siksi kai minä näitä täällä julkaisen.
Nämä runot/muut kertomukset ovat päässäni kelluvia sekalaisuuksia, joita yritän sanoittaa, perata muotoon, niin kuin kirjallinen tekeminen kai usein on. Aina mietiskelen ihmisyyttä ja olemisen erinäisiä, moninaisia muotoja, ja ne havainnot päätyvät sanoiksi. Aloitin blogin kun elin syvässä synkkyydessä. Alkupuolen tuotanto on hieman ’rankempaa settiä’ ja jos herkkä lukija peljästyy, olen pahoillani. Yritän aina kirjoittaa pahan olon pois. Nykyisin olen onnekkaasti useimmiten kohtalaisen hyvillä mielin ja voin keskittyä kuvaamaan vähemmän synkempiä maailman osia. Viime aikoina olen innostunut tarinoista, ihan pienistä novelleista.

Jos kirjoitukseni herättävät ajatuksen, kerro minulle jotain Ota yhteyttä -osion kautta, kiits! Sen voi tehdä anonyymisti, kiits!

Pitääkö tässä sanoa vielä jotain et all texts author’s own, älä vie?

Mainokset

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: